[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2022-10-11: Næringsbygg og automasjon

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte.

Tid:
Tirsdag 11. oktober 2022 kl 18:30
Sted:
Rebel (Teknologihuset 2.0), Universitetsgata 2, Oslo.

Foredraget strømmes på https://video.nuug.no/live.webm

NUUG inviterer medlemmer og andre interesserte til faglig foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er gratis.

Månedens tema er: «Næringsbygg og automasjon» med Thor Henning Hetland. Foredraget vil foregå på norsk. Kort om presentasjonen:

I dette foredraget vil Totto fortelle litt om reisen til Enra og Rebel for å bygge et åpent skybasert "operativsystem" som håndterer flere næringsbygg og kan brukes av leietakerne i disse byggene. Vi ser litt på bygningsnær teknologi, data-pumper med bruker- og partner- abonnement, tjenesteplattform, selvbetjent onboarding/offboarding, leietakerintegrert IAM/SSO.

Thor Henning Hetland («Totto») er en erfaren teknisk rådgiver innen planlegging, styring og gjennomføring av endringsprosesser for utvikling, arkitektur og metodeverk. Totto er en anerkjent fagressurs og foredragsholder innenfor og utenfor Norges grenser, og blir av mange sett på som grunnleggeren av JavaZone. Hans nøkkelkompetanse er Microservices, backend, REST, (IOT/datastreaming), læringsvillig, sterkt engasjement, leveranseevne, og har lang erfaring med programvareutvikling med bruk av moderne metoder og verktøy.

Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Vurdér også å melde deg inn i NUUG slik at vi kan arrangere enda flere spennende foredrag.

Vi minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.oftc.net, epostlisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <https://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!